Hvilke forskellige linsetyper sælger i?

 • LensWay sælger næsten alle bløde kontaktlinser der findes på markedet. Man kan dele dem op i følgende linsetyper:

  Endagslinser, ugelinser eller månedslinser
  Endagslinser erstatter du med et nyt par hver dag og passer dig der har et aktivt liv og vil slippe for rengøring og desinficere dine linser Uge- og månedslinser bytter du ud hver uge, hver anden uge eller hver måned og bliver normalt taget ud hver nat til rengøring og desinficeres. Disse linser findes ofte i flere parameter og passer alle typer af synsfejl.

  Døgnetrundtlinser produceres af silikonebaseret materiale hvilket gør at linserne har op til seks gange højere iltoverførsel end normale bløde linser. Dette gør at man kan bære linserne døgnet rundt i op til 7 eller 30 dage. Følg dog altid dine optikers rekommandationer når det gælder bæretid.

  Toriske linser korrigerer bygningsfejl (astigmatisme). Asfæriske linser kan korrigere lettere former af bygningsfejl.

  Progressive linser korrigerer presbyopi, også kaldet for alderdomssyn. Det er en naturlig forandring i øjet som alle oplever i 40-årsalderen. Progressive linser har en avanceret slibning for at løse dette.

  Farvede linser
  For at fremhæve farven på lyse øjen (blå, grå og grønne) egner sig såkaldte Enhancer-linser bedst. De forstærker og intensivere øjenfarven uden at forandre den drastisk. Har du mørke øjne eller vil du ændre din øjenfarve drastisk, kræves en heldækkende linse der dækker dine naturlige mørke øjenfarve og giver dig en helt anden farve.

 • Fik du svar på dit spørgsmål?

    

  Hvilken information mangler du?