Hvilke forskellige typer linser sælger I?

 • LensWay sælger næsten alle bløde kontaktlinser der findes på markedet. Man kan dele dem op i følgende linsetyper:

  Endagslinser, 14-dageslinser eller månedslinser
  Med endagslinser skifter du til et nyt par hver dag. De passer dig, der fører et aktivt liv og vil slippe for at rengøre og desinficere dine linser. Uge-, 14-dages og månedslinser skifter du ud hver uge, hver anden uge eller hver måned og tages normalt ud hver aften for at rengøre og desinficere dem. Disse linser findes ofte i flere parametre og passer til alle typer synsfejl.

  Døgnlinser fremtilles af et silikonebaseret materiale, hvilket gør, at linserne sikrer op til seks gange højere ilttilførsel end normale bløde linser. Dette gør, at man kan have linserne i døgnet rundt i op til 7 eller 30 dage. Følg dog altid din optikers anbefalinger med hensyn til, hvor lang tid du bruger linserne.

  Toriske linser korrigerer bygningsfejl (astigmatisme). Asfæriske linser kan korrigere mildere former for bygningsfejl.

  Progressive linser korrigerer presbyopi, også kaldet for alderssyn. Det er en naturlig forandring i øjet, som alle oplever fra 40-årsalderen. Progressive linser har en avanceret slibning for at løse dette.

  Farvede linser
  For at fremhæve farven på lyse øjne (blå, grå og grønne) egner såkaldte Enhancer-linser sig bedst. De forstærker og intensiverer din egen øjenfarve uden at ændre den markant. Hvis du har mørke øjne eller vil ændre din øjenfarve markant, kræver det en heldækkende linse, en såkaldt opaque painted, der dækker din naturlig mørke øjenfarve og giver dig en helt anden farve.

 • Fik du svar på dit spørgsmål?

    

  Hvilken information mangler du?