Hvilke typer glas bruger I?

 • Alle vores brilleglas kommer fra en verdensførende leverandør med 170 års erfaring. Dette er en garanti for, at du altid får glas af den bedst mulige kvalitet. 

  Basis (1.5 indeks)

  • Glas inkluderet ved køb af briller
  • Fås til følgende styrker
   • Metal- og plaststel: Styrke -3,00 til + 3,00
  • Ridsebeskyttelse på brillerne er inkluderet

  BEMÆRK! Kan ikke bruges til stel uden ramme eller halv ramme.

  Standard (1.5 indeks)

  Glas til mindre synsfejl med sfærisk design. Glasset har en standard overfladebehandling.

  Tyndere (1.61 indeks)

  Glasset er op til 25% tyndere end basisglasset med 100% UV-beskyttelse. Ekstra holdbart og med sfærisk design. Glasset har en standard overfladebehandling.

  Tyndest (1.67 indeks)

  Glasset er op til 30% tyndere end basisglasset med 100% UV-beskyttelse. Ekstra holdbart og ekstra let med asfærisk design. Glasset har en standard overfladebehandling.

  Overfladebehandling
  Ved køb af briller hos Lensway indgår der altid gratis overfladebehandling af brilleglassene, der består af en ridsebeskyttelse. Hvis du vælger at tilføje optimal overfladebehandling, får du også en snavsafvisende og vandafvisende overflade på glasset, UV-beskyttelse og udvidet ridsebeskyttelse.

  Flerstyrkeglas
  Vores flerstyrkeglas er Fully Backside Progressive. Dette betyder, at progressiviteten er slebet på bagsiden af glasset, hvilket giver et bredere synsfelt, end når den slibes på forsiden af glasset. Dette skyldes, at progressiviteten derved sidder tættere på øjet, hvilket kaldes for 'nøglehulseffekten'.

  Glassene har et bredt synsfelt med usynlig overgang af styrkeændringen fra lang til nær afstand. Disse glas kræver kun en kort tilvænningsperiode, da overgangen mellem nær- og langsyn er glidende.

  Glassene fås i 3 forskellige korridorlængder, og vi vælger den bedste kombination i forhold til det valgte stel.

  Solbrilleglas
  Alle typer af solbrilleglas har en hårdhedsbehandling, der giver dig 100% UV-beskyttelse (UV400). Glasset svarer til solkategori klasse 3. Vores klassiske solbrilleglas har en 85% farvningsklasse. Du kan vælge mellem grå, brune og grønne glas.

  Polariserende glas fjerner refleksioner udefra og gør, at du ikke behøver at bekymre dig om refleksioner fra sne, vand og våd asfalt. Du kan vælge mellem grå og brune polariserede glas.

  Fotokromatiske glas er glas, der reagerer på UV-lys og bliver mørkere, jo stærkere lyset er. Når du har briller med fotokromatiske glas på indenfor, er glassene lyse, men når du er ude i sollyset, bliver glassene mørke. Fotokromatiske glas er et ideel valg for dig, der altid går med briller, så slipper du for, at skulle skifte til solbriller, når solen kommer frem.

  Vores farveskiftende glas er af mærket Transitions. Du kan vælge mellem grå og brune fotokromatiske glas.

 • Fik du svar på dit spørgsmål?

    

  Hvilken information mangler du?