Hvilket glas bruger i?

 • Alle vores briller kommer fra en verdensledende leverandør med 170 års erfaring. Dette er en garanti for at du altid får bedst mulige kvalitet på glasset.

  Indeks
  Hos os får du altid det brydningsindeks der passer til dine styrker. Det betyder hvis du har høje styrker, får du automatisk og omkostningsfrit et højere indeks på dine briller. Det gør at dine glas bliver tyndere og lettere. De forskellige brydningsindeks er 1.5, 1.61 og 1.67.s

  Ydrebehandling
  I vores briller indgår altid en omkostningsfri standard ydrebehandling der består af en anti-refleksbehandling og ridsebeskyttelse. Hvis du vælger at ligge til Optimal-ydrebehandling får du også snavsafvisende og vandafvisende overflade på glasset, UV-beskyttelse og udvidet ridsebeskyttelse .

  Progressive glas
  Vores progressive glas er Fully Backside Progressive og det betyder at progressiviteten slibes på bagsiden af glasset, hvilket giver et breder synsfelt end når det slibes på fremsiden af glasset.  Dette er fordi progressiviteten havner nærmere øjet, og dette kaldes også for ’nøglehulseffekten’.

  Glassene har et bredt synsfelt, med usynlige klassificering af styrkeændringer fra lang afstand til nær afstand. Disse glas kræver kun en kort tilvænningsperiode, da overgangen mellem nær- og afstandsseende er blød.

  Glassene fås i 3 forskellige korridorlængder, og vi vælger den bedste i kombination med valg af stel.

  Solglas
  Alle typer af solglas glas har en antirefleks- og hårdhedsbehandling der giver dig 100 % UV-beskyttelse (UV400). Glasset modsvarer klasse 3 solkategori.
  Vores klassiske solglas har 85 % farvningsklasse. Du kan vælge mellem grå, brune og grønne glas.

  Polariserende glas fjerner refleksioner udefra og gør at du ikke behøver at bekymre dig over refleksioner i sne, vand og våd asfalt. Du kan vælge mellem grå og brune polariseret glas.

  Fotokromatiske glas er glas der reagere på UV-lys og bliver mørkere jo stærkere lyset er. Når du bærer briller med fotokromatiske glas indenfor er glassene lyse, men når du er ude i sollyset bliver glasset mørkt. Fotokromatiske glas er et ideel valg for dig der altid bære briller men slipper for, at bytte til solbriller når solen kommer frem.

  Vores farveskiftende glas er af mærket Transitions. Du kan vælge mellem grå og brune fotokromatiske glas.

 • Fik du svar på dit spørgsmål?

  Ja   Nej

  Hvilken information mangler du?