Hvornår afsendes min bestilling?

 • Linser
  Lensway har mange forskellige kontaktlinser på lager og afsender din ordre indenfor 1-2 hverdage, med mindre andet er angivet. Leveringstiden skal lægges oveni og fremgår ved kassen. Vi samarbejder med førende transportører, så din ordre kan lande i din postkasse så hurtigt som dagen efter, du har bestilt. Leveringstiden for linser med usædvanlige styrker, såsom toriske linser, kan i visse tilfælde være længere. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information om leveringstiden på dine linser.

  Solbriller
  Dine solbriller uden styrke afsendes indenfor 2 hverdage. Leveringstiden skal lægges oveni og fremgår ved kassen. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information om leveringstiden på dine solbriller.

  Briller
  Så snart vi har modtaget din bestilling, går vi i gang med at lave dine briller. Briller afsendes normalt inden for 7 hverdage. Leveringstiden for usædvanlige styrker eller ved bestilling af flerstyrke-, solbrille- eller fotokromatiske glas kan dog blive noget længere.

 • Fik du svar på dit spørgsmål?

    

  Hvilken information mangler du?