Kan jeg returnere mine varer?

 • Vi har 3 måneders udvidet returret på alle produkter. Hvis du bruger vores returlabel, betaler LensWay forsendelsesomkostningerne. Her kan du finde mere information om, hvordan du returnerer dine produkter..

  Kontaktlinser
  Vi tilbyder 3 måneders udvidet returret på kontaktlinser, linsevæsker og øjendråber. Inden for disse 3 måneder kan du returnere produktet og få dine penge tilbage, forudsat at produktet er ubeskadiget, umærket og i uåbnet original emballage. Med original emballage menes producentens emballage, ikke LensWays pakkeæske. Ifølge købeloven må man åbne emballagen for at kontrollere, at produktet fungerer. Kontaktlinser betragtes dog som et medicinsk produkt og er derfor undtaget fra denne regel og må ikke åbnes.


  Briller
  Et par briller er meget personlige, og derfor er det vigtigt for os, at du er glad for dine nye briller. Derfor tilbyder vi dig 3 måneders udvidet returret på alle briller og solbriller med styrke. Det betyder, at du kan prøve dine briller i tre måneder, og returnere dem og få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Vær opmærksom på, at det kan tage et stykke tid at vænne sig til nye briller. Dette gælder især, hvis dit syn har ændret sig, og du har bestilt briller med ny styrke, men også for briller med samme styrker, som du tidligere har haft. Ved køb af flerstyrkebriller er det meget normalt, at det tager længere tid. Vi foreslår derfor, at du giver dine øjne nogle uger til at vænne sig til dem. Skulle du trods dette stadig opleve, at dine briller ikke fungerer for dig, så kontakt os inden din udvidede returret udløber. Vi hjælper dig gerne med at finde en løsning.


  Solbriller
  Vi har 3 måneders udvidet returret på solbriller. Udvidet returret betyder, at du har fuld returret i 3 måneder fra du har modtaget produktet. Indenfor disse 3 måneder kan du returnere dine solbriller og få pengene tilbage, forudsat at solbrillerne returneres ubeskadiget, umærket, i ubrugt tilstand, i original emballage og sammen med det medfølgende tilbehør. Du må naturligvis åbne din pakke og prøve solbrillerne på, inden du evt. vælger at returnere dem.

 • Fik du svar på dit spørgsmål?

    

  Hvilken information mangler du?