Kan jeg returnere mine varer?

 • Vi har 3 måneders åbent køb på linser, solbriller og 3 måneders prøv uden risiko (tilfredshedsgaranti) på optiske briller og solbriller med styrke. Ved retur står LensWay for fragtomkostningerne ved brug af vores label.

  Kontaktlinser
  kontaktlinser, linsevæsker og komfortdråber har vi 3 måneders åbent køb. Indenfor disse 3 måneder kan du returnere varen og få pengene tilbage, forudsat at varerne returneres ubeskadiget, umærket og uåbnet originalforpakning. Med originalforpakning menes producentens forpakning, ikke LensWays transportkasse

  Ifølge købeloven må man åbne forpakningen for at kontrollere at varen fungere. Kontaktlinser betragtes dog som medicinske produkter og er derfor en undtagelse, og må ikke åbnes.


  Briller
  Et par briller er utrolig personlige og for os er det vigtigt at du føler dig tilfreds med dine nye briller. Derfor tilbyder vi dig en 3 måneders prøv uden risiko (tilfredsgaranti) på alle optiske briller og solbriller med styrker. Det betyder at du risikofrit kan prøve din briller i tre måneder, og få pengene tilbage hvis du mod forventning ikke skulle blive tilfreds.

  Venligst observere at det kan tage et stykke tid at vænne sig til nye briller. Dette gælder specielt hvis dit syn har ændret sig og du har bestilt briller med en ny recept, men også for briller der har samme styrker du har haft tidligere. Ved køb af progressive briller er det meget almindeligt det tager længere tid. Vi foreslår derfor at du giver dine øjne nogle uger at vænne sig, skulle du trods dette stadigvæk opleve at dine briller ikke virker, kontakt os inden tilfredshedsgaranti-tiden er gået ud, så hjælper vi dig gerne videre.


  Solbriller

  solbriller har vi 3 måneders åbent køb. Åbent køb betyder at du har fuld returret i 3 måneder fra du har modtaget varen. Indenfor disse 3 måneder kan du returnere solbriller og få pengene tilbage, forudsat at solbriller returneres ubeskadiget, umærket, ubrugt tilstand, i originalemballage og sammen med det medfølgende tilbehør. Du får dog naturligvis åbne din ordre og prøve solbriller inden du evt. vælger at returnere dem.

 • Fik du svar på dit spørgsmål?

  Ja   Nej

  Hvilken information mangler du?