Hvornår får jeg mine penge tilbage?

  • Hvis du har betalt med Klarna faktura, vil Klarne sende en mail om tilbagebetaling til den e-mailadresse, du har brugt i forbindelse med købet, når vi har modtaget returforsendelsen. Mailen indeholder mere information, et link til en online formular samt et referencenummer. Husk, altid at angive dit referencenummer, inden du indsender oplysningerne.

    Du kan naturligvis også flytte pengene til en delbetaling eller aktiv faktura kos Klarna. Kontakt Klarnas kundeservice for hjælp til dette eller for øvrige spørgsmål angående tilbagebetalingen. Du kan kontakte Klarna via deres hjemmeside eller ved at ringe til Klarna på 69 91 88 81.

    Hvis du har betalt med kort, foretager vi tilbagebetalingen. Det betyder, at du skal kontakte os, når du vil sende et produkt retur. Vi sender dig returinstruktionerne og forbereder tilbagebetalingen. Når vi har modtaget returforsendelsen, vil du modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget den, og derefter kan der gå op til 10 bankdage, før du kan se pengene på din konto.

  • Fik du svar på dit spørgsmål?

      

    Hvilken information mangler du?