Hvilke betalingsmetoder tilbyder i?

• Klarna faktura
    Faktura er en let løsning for dig der vil bestille i dag men betale senere. Via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du behøver aldrig at oplyse dine kortoplysninger, og betaler altid efter du har fået hjem dine varer. Du får din faktura fra Klarna via e-mail samme dag din ordre afsendes fra os, og du har 14 dage fra den dagen at betale fakturaen. Ingen ekstra afgifter tilkommer. Observere at du altid skal oplyse dit cpr-nummer ved køb via Klarna faktura.

Kortbetaling
    Du kan betale med VISA eller Mastercard. Betalingen er beskyttet og dit kortnummer sendes via en kryptere opkobling (SSL) direkte til din bank. Ingen ekstra afgifter tilkommer. Når du betaler med kort trækkes købesummen direkte, når betalingen er gennemført på hjemmesiden.