Hvordan virker Norwegian reward?

• Som medlem i Norwegian Reward får du CashPoints på alle dine køb hos os, samt rabat på linser og solbriller.

Rabat:
    • 10 % på linser
    • 10 % på solbriller

Observere at tilbuddet ikke kan kombineres med andre tilbud.

Cashpoints
    Som medlem i Norwegian Reward får du CashPoint på alt du handler fra os. CashPoints er Norwegians egen valuta som du kan anvende at handle rejser for på deres hjemmeside.

Når du handler:
    • Linser får du 10 % af ordreværdien i  CashPoints
    • Solbriller får du 10 % af ordreværdien i CashPoints
    • Briller får du 20 % af ordreværdien i CashPoints

10 kr. er alltid lig med 1 CashPoint. Handler du linser for 1000 kr. får du altså 100 CashPoints.

Betingelser for at få Cashpoints
    For at få CashPoints behøver du at være logget ind på Mine Sider, samt have koblet dit Norwegian Reward-nummer til din Mine Sider-konto og aktivere kampagnen. Du finder dit Reward-nummer ved at logge ind på norwegianreward.com.

Husk at du kun kan tildeles CashPoints når du køber fra os online. Vi har nemlig ingen mulighed for at dele ud CashPoints manuelt når du bestiller via telefon eller mail.

Hvis du ønsker at blive Reward-medlem kan du registrere dig gratis på norwegianreward.com.

Hvornår får du dine CashPoints?
    Har du handlet linser eller solbriller får du dine CashPoints 14 dage efter at vi har sendt varerne afsted. Hvis du har købt briller får du pointen 20 dage efter vi har sendt dem afsted.

Returret
    Som Reward-kunde har du muligheden at indenfor 14 dage efter du har modtaget dine produkter. Inden du returnere dine varer behøver du også at kontakte vores kundeservice på telefonnummer: 80 88 27 06 og oplys at du er Reward-kunde.

Observere at fortrydelsesretten for dig som Reward-kunde adskiller sig fra vores ordinære fortrydelsesret.