Hvordan får jeg tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”?

 • Når du køber dine kontaktlinser eller briller hos LensWay, kan du få tilskud fra Sygeforsikringen "danmark".

  Når du gennemfører dit køb, skal du sætte flueben ved, at du er medlem af Sygeforsikringen "danmark" og udfylde dit CPR-nummer. Hvis du undlader at gøre det i kassen, kan du stadig gøre det på siden, der vises umiddelbart efter, at betalingen er gennemført.

  Dine oplysninger vil blive indberettet til Sygeforsikringen “danmark” via en sikker forbindelse, så du får tilskud fra dem som normalt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller Sygeforsikringen "danmark". 

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller Sygeforsikringen "danmark".

  https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/kontaktlinser
  https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/briller

  Dette gælder for bestillinger inden den 22.03.22 og for linseabonnementer, som er blevet aktiveret uden CPR-nummer:

  Når du køber dine kontaktlinser eller briller hos LensWay, kan du få tilskud fra sygeforsikringen "danmark".

  Selve indrapporteringen til Sygeforsikringen "danmark" er enkel. Når du har modtaget dine varer fra LensWay, medfølger der en kvittering og et fakturatillæg. Du skal indsende begge disse til Sygeforsikringen ”danmark”, der sørger for, at du får det tilskud, du er berettiget til.

  Vær opmærksom på, at fakturatillægget ikke medsendes med det første køb. Dette skyldes, at Sygeforsikringen "danmark" kræver, at hele dit CPR-nummer er registreret, for at du kan få udbetalt dit tilskud. Kontakt os derfor med hele dit CPR-nummer (10 cifre), så vi kan registrere dette og sende fakturatillægget til dig. Ved dit næste køb følger fakturatillægget automatisk med.