Hvordan bestiller jeg forskellige linsetyper til højre og venstre øje?

• Hvis du har forskellige linsetyper, skal du læg linserne til indkøbskurven i to trin.

Sådan gør du:

1. Vælg den linsetype, du bruger til dit højre øje, indstil linseparametre, og vælg antallet af linseæsker.
    2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for venstre øje, og læg linserne i indkøbskurven. Nu går du til kassen.
    3. Klik på den røde knap, der hedder "Læg til linser" (placeret under produkterne).
    4. Du får nu en rulleliste, hvorfra du vælger linsetype. Klik på den linsetype, du vil bestille.
    5. Udfyld derefter dine linseparametre, størrelsen på æsken og antallet af æsker, du vil bestille.
    6. Når du har valgt alle produkter, rul ned til “2. Gennemfør dit køb ”. Indtast  dine personlige oplysninger , og vælg "send ordre". Inden for en time modtager du en komplet bekræftelse af din ordre via e-mail.

Hvis du har en værdi for cylinder og akse på din linseæske, betyder det, at du har en såkaldt torisk linse. I så fald skal du kigge efter 'toric' eller 'for astigmatism' i produktnavnet